Λύσεις

Οι σπόροι μας αποτελούν τη βάση για υγιεινά και ελκυστικά λαχανικά.

Ο παγκόσμιος πληθυσμός συνεχίζει να μεγαλώνει και οι απαιτήσεις για τρόφιμα αυξάνονται. Γι’ αυτό οι ειδικοί μας στις καλλιέργειες και στο marketing είναι σε στενή επαφή με ολόκληρη την αλυσίδα εμπορίας των κηπευτικών. Μελετάμε τις εξελίξεις της αγοράς, τις τάσεις των καταναλωτών και τις δημογραφικές μεταβολές, ώστε να αναγνωρίσουμε τις σωστές προτεραιότητες και να σχεδιάσουμε τα κατάλληλα προγράμματα γενετικής βελτίωσης. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε και να εισάγουμε ποικιλίες που προσφέρουν λύσεις σε ποικίλες κοινωνικές προκλήσεις.

Λύσεις για παραγωγούς

Συμβάλλουμε σημαντικά στη βελτίωση της αειφόρου παραγωγής λαχανικών, όπως η ανάπτυξη τοπικών ποικιλιών και η αύξηση της απόδοσης. Οι ανθεκτικότητες σε ασθένειες επιτρέπουν στους παραγωγούς να μειώσουν τη χρήση φυτοπροστατευτκών προϊόντων. Επιπλέον, διαδραματίζουμε σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των τεχνικών παραγωγής λαχανικών. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα ποικιλιών κατάλληλων για βιολογική ή υδροπονική καλλιέργεια.

undefined
BonDefense
undefined
Ag Defense
Delhi Defense - cucumber
Delhi Defense - squash
undefined
undefined
undefined
Blueleaf
Cleanleaf

Λύσεις για καταναλωτές

Ως εταιρεία ανάπτυξης, αναζητάμε πάντα ειδικά χαρακτηριστικά στα λαχανικά, που εκπλήσσουν και ενθουσιάζουν τους καταναλωτές, χαρακτηριστικά που κάνουν τα λαχανικά πιο νόστιμα, πιο ελκυστικά ή ευκολότερα στην προετοιμασία. Είμαστε αφοσιωμένοι στην προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής μέσω απολαυστικών και ελκυστικών επιλογών λαχανικών. Κατανοώντας τι απολαμβάνουν οι αγοραστές, δημιουργούμε επωνυμίες, εμπνευσμένες ιδέες και χαρακτηριστικά επίλυσης προβλημάτων, που βοηθούν τους συνεργάτες μας να εμπορεύονται τα υγιεινά προϊόντα διατροφής μας.

Salanova
Sweet Palermo
undefined
undefined
Crunchy lettuce
Salatrio
Caribbean
Knox
Internal red
undefined
undefined

Λύσεις για συνεργάτες της αλυσίδας τροφοδοσίας

Πολλοί από τους συνεργάτες της αλυσίδας τροφοδοσίας μας συμβάλλουν στην αύξηση της κατανάλωσης λαχανικών, παρέχοντας λύσεις στους τομείς της συντήρησης, της προετοιμασίας ή της εμπορίας λαχανικών. Σε στενή συνεννόηση με αυτούς τους συνεργάτες, αναπτύσσουμε χαρακτηριστικά ποικιλίας που συμβάλλουν στις λειτουργίες τους, με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών τους και την ποιότητα του τελικού προϊόντος τους.