Σχετικά με εμάς

Είμαστε η Rijk Zwaan. Μια εταιρεία ανάπτυξης ποικιλιών φρούτων και λαχανικών. Καθημερινά, εκατομμύρια άνθρωποι καταναλώνουν φρούτα και λαχανικά που φύονται από τους σπόρους μας.

Η Rijk Zwaan με μια ματιά

3.900+ εργαζόμενοι

σε περισσότερες από 30 χώρες

30% σε Έρευνα & Ανάπτυξη

από τον ετήσιο τζίρο μας

25+ καλλιέργειες

περισσότερες από 1.500 ποικιλίες φρούτων και λαχανικών

Πρώτα ο άνθρωπος

Στη Rijk Zwaan, πιστεύουμε ότι προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος.Η φιλοσοφία της εταιρείας μας παίζει βασικό ρόλο σε ό,τι κάνουμε. Για εμάς, αυτό σημαίνει ότι θέτουμε σε προτεραιότητα την ευημερία και την ικανοποίηση των εργαζομένων, των πελατών και όλων των ενδιαφερομένων μερών. Διαμορφώνοντας μια υποστηρικτική και συμπεριληπτική φιλοσοφία, στόχο έχουμε τη μακροπρόθεσμη επιτυχία και τη θετική επίδραση στην κοινωνία.

Η Rijk Zwaan στην Ελλάδα

Η Rijk Zwaan Hellas ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2016, στην Ιεράπετρα Κρήτης. Η ανάπτυξη και η επιτυχία της Rijk Zwaan Hellas έχει βασιστεί στις μακρόχρονες σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους ανερχομένους εταίρους, τους πελάτες και τους προμηθευτές της με τους οποίους συνεργάζεται ήδη από τον καιρό της Agrosystem Α.Ε. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Rijk Zwaan Hellas είναι η μοναδική εταιρική κουλτούρα της, που τοποθετεί τους εργαζομένους της στην καρδιά της επιχείρησης και επομένως στην επιτυχία. Με σκοπό να διατηρήσει και να συνεχίσει αυτό το κλίμα, η σύμπνοια και ο κοινός τρόπος σκέψης των εργαζομένων της είναι υψίστης σημασίας.

Χρήστος Γκόγκας, γεωπόνος

Χρήστος Γκόγκας, γεωπόνος

Ο Χρήστος Γκόγκας συνεργάζεται με την Rijk Zwaan από το 1990, αρχικά μέσω του αντιπροσώπου της στην Ελλάδα, την “AGROSYSTEM Α.Ε.” και πλέον απο τον Ιανουάριο του 2016 ως ένα από τα πιο έμπειρα μέλη της Rijk Zwaan Hellas.

Συνεχής καινοτομία

Η Rijk Zwaan είναι μια οικογενειακή πολυεθνική εταιρεία ανάπτυξης ποικιλιών φρούτων και λαχανικών που προμηθεύει σπόρους σε παραγωγούς σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η έρευνα βρίσκεται στον πυρήνα μας. Αναπτύσσουμε ποικιλίες προετοιμασμένες για το μέλλον εν όψει της κλιματικής αλλαγής και των ευμετάβλητων απαιτήσεων της αγοράς. Για την επίσπευση της διαδικασίας ανάπτυξης και τη διασφάλιση σπόρων υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνολογίες, όπως τεχνητή νοημοσύνη, ψηφιακή φαινοτυπική ανάλυση και ανάπτυξη καθοδηγούμενη από δεδομένα. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε καλύτερες, πιο βιώσιμες ποικιλίες με μεγαλύτερες αποδόσεις και φυσικές ανθεκτικότητες στις ασθένειες των φυτών για παραγωγούς και συνεργάτες της αλυσίδας τροφοδοσίας σε όλο τον κόσμο.

Σπόροι στην αρχή της αλυσίδας τροφίμων

Η Rijk Zwaan αναπτύσσει υψηλής ποιότητας ποικιλίες φρούτων και λαχανικών για τον επαγγελματικό τομέα γεωργικών προϊόντων διατροφής. Ως ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση, επιχειρούμε σε περισσότερες από 100 χώρες. Με περισσότερες από 25 διαφορετικές καλλιέργειες και πάνω από 1.500 ποικιλίες, παρέχουμε σπόρους υψηλής ποιότητας σε παραγωγούς σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ποικιλιών φρούτων και λαχανικών, είτε για προστατευόμενη από θερμοκήπιο καλλιέργεια με τεχνολογία αιχμής είτε για καλλιέργεια στο χωράφι.

Γνωρίστε μας

undefined
Σπόροι
Οι σπόροι μας αποτελούν τη βάση για υγιεινά και ελκυστικά λαχανικά. Ο παγκόσμιος πληθυσμός συνεχίζει να μεγαλώνει και οι απαιτήσεις για τρόφιμα αυξάνονται. Γι' αυτό οι ειδικοί μας στις καλλιέργειες και στο marketing είναι σε στενή επαφή με ολόκληρη την αλυσίδα εμπορίας των κηπευτικών. Μελετάμε τις εξελίξεις της αγοράς, τις τάσεις των καταναλωτών και τις δημογραφικές μεταβολές ώστε να αναγνωρίσουμε τις σωστές προτεραιότητες και να σχεδιάσουμε τα κατάλληλα προγράμματα γενετικής βελτίωσης. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε και να εισάγουμε ποικιλίες που προσφέρουν λύσεις σε ποικίλες κοινωνικές προκλήσεις.
undefined
Νέα
Νέα από την Rijk Zwaan καθώς και εκδηλώσεις, ιστορίες και εμπειρίες.
undefined
Λύσεις
Η Rijk Zwaan πιστεύει ότι για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα, η χρήση κατάλληλων ποικιλιών λαχανικών και η κατάκτηση τεχνικών γνώσεων είναι απολύτως απαραίτητa. Έτσι, η δουλειά μας δεν σταματάει στην προμήθεια της καλύτερης ποιότητας σπόρων, αλλά και στην παροχή στους συνεργάτες και στους παραγωγούς μας εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων καθώς και στην ενημέρωση των τελευταίων εξελίξεων της Rijk Zwaan και των τάσεων της αγοράς. Ειδικότερα, προσπαθούμε πάντα να είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας σε όλη τη διαδικασία ωσότου φτάσουν τα προϊόντα στους παραγωγούς και τους τελικούς καταναλωτές σε όλη τη χώρα.