Boy with sweet palermo peppers

Μάθετε περισσότερα για το brand της Rijk Zwaan, Sweet Palermo®

Οι καταναλωτές αναζητούν πάντα πιπεριές με πολύ καλή γεύση, που παρασκευάζονται και μαγειρεύονται έυκολα, αλλά και με αξιόπιστη και αναγνωρίσιμη ποιότητα. Στην Rijk Zwaan έχουμε τέτοιες πιπεριές. Οι Sweet Palermo® πιπεριές μας, τα έχουν όλα και ξεχωρίζουν σε γεύση και ευελιξία στη χρήση. Αυτή η μοναδική και νόστιμη γλυκιά πιπεριά είναι πλέον προσιτή σε όλους και μαζί με τους συνεργάτες μας εξασφαλίζουμε διαθεσιμότητα όλο τον χρόνο.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις Sweet Palermo;

Επικοινωνήστε
Rijk Zwaan ανά τον κόσμο

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΛΥΚΙΕΣ

Με τις Sweet Palermo, ανταποκρινόμαστε στην αυξανόμενη τάση προς τα φρούτα και τα λαχανικά. Στις μέρες μας αρέσει στους ανθρώπους να τρώνε υγιεινά, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να είναι και νόστιμα.  Η πολύ γλυκιά, με πλούσια γεύση καθιστά αυτή την πιπεριά ιδανική για περισσότερες περιπτώσεις σε σύγκριση με την κανονική και την τετράγωνη πιπεριά. Μπορεί να καταναλωθεί τέλεια ως ένα υγιεινό ενδιάμεσο σνακ, για παράδειγμα. Από την άλλη, η λεπτή φλούδα της και οι λιγότεροι σπόροι στο εσωτερικό της, προσφέρουν τεράστιες επιλογές για δημιουργικές συνταγές. Αυτό κάνει τις Sweet Palermo ένα premium προϊόν για το οποίο η αγορά είναι έτοιμη. 

Group παραγωγών Sweet Palermo

Το Group παραγωγών Sweet Palermo είναι ένα αποκλειστικό δίκτυο παραγωγών, που όλοι τους διαθέτουν ειδικά προσόντα για να παράγουν τις Sweet Palermo. Κάθε παραγωγός εγγυάται τόσο σταθερή ποιότητα όσο και διαθεσιμότητα αυτής της νόστιμης πιπεριάς. Κάθε μέλος έχεις το αποκλειστικό δικαίωμα να παράγει Sweet Palermo πιπεριές με το όνομα Sweet Palermo.

Η προσφορά μας

Οι Sweet Palermo προσφέρουν marketing λύσεις στους συνεργάτες τους, με ιστοσελίδα, εμπνευσμένες συνταγές και πολλές ιδέες πώλησεις. Με τις Sweet Palermo, η ποιότητα και η διαθεσιμότητα είναι εγγυημένη. Για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε στο βέλτιστο όφελος από το συγκεκριμένο προϊόν, σας παρέχουμε πολλαπλές υποστηρικτικές υπηρεσίες, όπως:

  • συνεργασία μέσα στο Group παραγωγών Sweet Palermo
  • υλικό προώθησης αλλά και ιδέες συσκευασίας
  • ιστοσελίδα που δίνει έμπνευση και συμβουλές για το πως να χρησιμοποιείτε τις Sweet Palermo: www.sweetpalermo.com

Ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε με την παραγωγή ή την εμπορία αυτού του μοναδικού προϊόντος; Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της Rijk Zwaan στην περιοχή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Μοναδικά χαρακτηριστικά

Η πιπεριά Sweet Palermo είναι μια γλυκιά πιπεριά που αναγνωρίζεται εύκολα χάρη στο όνομα και το χαρακτηριστικό στρίψιμό της κάτω από το κοτσάνι. Η Sweet Palermo ξεχωρίζει χάρη:

  • στη λεπτή φλούδα
  • τους λίγους σπόρους στο εσωτερικό του καρπού
  • την εξαιρετική διατηρησιμότητα
  • την πλούσια γλυκιά γεύση
  • την ευελιξία στη χρήση, τόσο για να καταναλωθεί ωμή όσο και μαγειρεμένη

 

Συσκευασία

Οι προτιμήσεις των καταναλωτών όσον αφορά τον τύπο της συσκευασίας μπορούν να διαφέρουν ανάλογα το target group. Γι΄αυτό το λόγο, θέλουμε να προσφέρουμε πολλές δυνατότητες συσκευασίας. Για βιολογικές Sweet Palermo, είναι διαθέσιμη μία ειδική συσκευασία, η οποία φτιάχνεται από βιολογικά υλικά με σκοπό την καλύτερη ανάδειξη της βιολογικής Sweet Palermo πιπεριάς. 

Βραβεία

Η ποιότητα, η ευελιξία και η γεύση αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο από τους καταναλωτές. Με τα χρόνια, η Sweet Palermo έχει κερδίσει διάφορα βραβεία που επιβεβαιώνουν την αξιόπιστη και την αναγνωρίσιμη ποιότητα καθώς και τη μοναδική γλυκιά γεύση της. Δείτε τη λίστα που συνεχώς μεγαλώνει:

2012: Best pepper στην Ολλανδία – ένα βραβείο στην κατηγορία Foodlog’s New Fresh 
2015: Product of the Year 2015 στην έκθεση Fresh Market στην Πολωνία
2018: FICA Summer Event The Netherlands; μία συνταγή για την κόκκινη Sweet Palermo με σοκολάτα
2020: Taste of the Year 2020 στην Ισπανία
2020: Superior Taste Award Brussels.
2021: Taste of the Year 2021 στην Ισπανία

Πολύ εύκολες στην προετοιμασία

Οι Sweet Palermo ανταποκρίνονται επίσης στις τάσεις των καταναλωτών. Στις μέρες μας, οι καταναλωτές επιλέγουν όλο και περισσότερο γρήγορα και εύκολα γεύματα μέσα στην εβδομάδα και πιο περίπλοκα το Σαββατοκύριακο. Οι Sweet Palermo ταιριάζουν με όλους τους τρόπους μαγειρέματος, καθώς είναι ευέλικτες στη χρήση. Αυτό τις κάνει εύκολο υλικό για χρήσεις όλες της ημέρες της εβδομάδας, αλλά μπορουν να καταναλωθούν και με φίλους και με την οικογένεια σαν σνακ. 

Ξεχωριστά χρώματα

Η Sweet Palermo είναι η πιο νόστιμη γλυκιά πιπεριά και εξαιτίας της επιτυχίας της πρώτης κόκκινης ποικιλίας μας Palermo RZ, έχουμε προσθέσει στην γκάμα μας τρία ακόμα χρώματα,: κίτρινο, πορτοκαλί και σοκολατί. Όλα με ξεχωριστή και μοναδική γεύση. Θέλετε να γίνετε συνεργάτης μας; Επικοινωνήστε μαζί μας. 

 

Φυλλάδιο Sweet Palermo

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις Sweet Palermo πιπεριές μας στο φυλλάδιό μας ή ακολουθήστε μας στα social media: