Πολιτική απορρήτου Rijk Zwaan

Σε αυτή την πολιτική απορρήτου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη χρήση των προσωπικών δεδομένων για εμπορικούς σκοπούς και σκοπούς marketing από ή εκ μέρους της Rijk Zwaan Distribution B.V. ή κάποιας από τις θυγατρικές της εταιρείας.

Η Rijk Zwaan χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα για τους παρακάτω λόγους:

 

Πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Rijk Zwaan: Σε περίπτωση που έχετε συναινέσει σε αυτό ή σε περίπτωση που έχετε αλλιώς εκφράσει το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε διαθέσει για να σας στείλουμε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Rijk Zwaan, των θυγατρικών της εταιρειών και των άμεσων συνεταίρων της. Δεσμευόμαστε να εξατομικεύσουμε αυτές τις πληροφορίες ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Διεκπεραίωση παραγγελίας: Όταν παραγγέλνετε προϊόντα ή υπηρεσίες από την Rijk Zwaan ή τις θυγατρικές της εταιρείες, διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα όπως τις πληροφορίες επικοινωνίας με σκοπό να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.

Απάντηση στην ερώτησή σας: Αν μας κάνετε μία ερώτηση, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες επικοινωνίας για να σας απαντήσουμε.

Οι προτιμήσεις σας: Για να παρέχουμε σχετικές και εξατομικευμένες πληροφορίες σε εσάς, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να καταχωρήσουμε τις προτιμήσεις σας.

Δεδομένα σύνδεσης: Για συγκεκριμένες εφαρμογές της Rijk Zwaan, χρειάζεται να εγγραφείτε και να συνδεθείτε σε αυτές και θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σύνδεση και εξακρίβωση στοιχείων.

Επώνυμες δημοσιεύσεις: Σε συγκεκριμένες εφαρμογές της Rijk Zwaan μπορείτε να κάνετε σχόλια τα οποία είναι ορατά δημοσίως. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπως το όνομα ή το όνομα χρήστη για να αποδώσουμε την δημοσίευση σε εσάς.

Τεχνικούς και στατιστικούς σκοπούς: Χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα για την τεχνική και λειτουργική διαχείριση των διαδικτυακών εφαρμογών μας στις οποίες έχετε εγγραφεί. Με αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ποιότητα των διαδικτυακών εφαρμογών μας.

Νόμιμες υποχρεώσεις: Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο να συμμορφωθείτε με τις νόμιμες υποχρεώσεις, σε περίπτωση μιας φερόμενης παραβίασης δικαιωμάτων τρίτου μέρους (πνευματική ιδιοκτησία) ή σε περίπτωση αιτήσεων από τις αρχές, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.  

Εκδηλώσεις: Για να σας προσκαλέσουμε σε εκδηλώσεις καθώς και σε περίπτωση που συμμετέχετε σε αυτές, μπορεί για την οργάνωση της εκδήλωσης να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με άλλους συμμετέχοντες.

Πρόσβαση στα δεδομένα σας από τρίτους: Η Rijk Zwaan και οι θυγατρικές της εταιρείες χρησιμοποιούν τρίτους συμβαλλόμενους για τη διεκπεραίωση δραστηριοτήτων της όπως την παροχή εξυπηρετητή, τη μετάφραση και άλλες υπηρεσίες. Η Rijk Zwaan και οι θυγατρικές της εταιρείες λαμβάνουν τα απαιτούμενα οργανωτικά μετρά και μέτρα συμβάσεων για να διασφαλίσουν ότι τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται με ασφάλεια και χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται σε αυτή την πολιτική απορρήτου.

Η Rijk Zwaan και οι θυγατρικές της εταιρείες λειτουργούν παγκοσμίως και μοιράζονται προσωπικά δεδομένα μεταξύ των εταιρειών της Rijk Zwaan όποτε αυτό είναι απαραίτητο για να σας παρέχουν τις προαναφερθείσες πληροφορίες και υπηρεσίες.

Σε περίπτωση που αυτό απαιτείται από τον νόμο, θα παρέχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις σχετικές αρχές.

Αποθήκευση των δεδομένων σας

Χρησιμοποιούμε και διατηρούμε τα δεδομένα σας για τους προαναφερθέντες σκοπούς και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για αυτούς τους σκοπούς.   

Σύνδεσμοι προς ιστοσελίδες τρίτων και προς μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στις εφαρμογές της Rijk Zwaan, μπορεί να συμπεριλαμβάνονται σύνδεσμοι προς ιστοσελίδες τρίτων. Αυτή η πολιτική απορρήτου δεν ισχύει στη χρήση των ιστοσελίδων τρίτων. Η Rijk Zwaan δεν είναι υπεύθυνη για αυτές τις ιστοσελίδες ή για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από αυτές τις ιστοσελίδες.  

Ασφάλεια

Η Rijk Zwaan έχει λάβει τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας κατά της απώλειας ή της παράνομης επεξεργασίας αυτών των δεδομένων.  Για αυτό τον σκοπό, η Rijk Zwaan χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές ασφαλείας συμπεριλαμβανομένων ασφαλείς διακομιστές, προγράμματα προστασίας και κρυπτογράφησης καθώς και φυσική προστασία των τοποθεσιών όπου αποθηκεύονται αυτά τα δεδομένα.   

Ερωτήσεις

Σε περίπτωση που έχετε απορίες ή σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε πληροφορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της Rijk Zwaan, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του info@rijkzwaan.com. Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε μία επισκόπηση των προσωπικών σας δεδομένων ή να τα τροποποιήσετε ή να τα διαγράψετε.

Επιπλέον έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε ένα παράπονο στην εποπτική αρχή. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων στην Ολλανδία.

Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.

Αυτή η πολιτική απορρήτου άλλαξε τελευταία φορά στις 4 Μαΐου 2018.

Rijk Zwaan Distribution B.V.

Burgemeester Crezéelaan 40

2678 KX De Lier

info@rijkzwaan.com