Πολιτική απορρήτου της Rijk Zwaan

Σε αυτή την πολιτική απορρήτου εξηγούμε την πολιτική μας στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Περιγράφουμε ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε, πώς πληρούμε τις αρχές ιδιωτικότητας και τα δικαιώματα του προσώπου στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα.

Ποιοι είμαστε;

Είμαστε η Rijk Zwaan Zaadteelt en Zaadhandel B.V. (στο εξής "Rijk Zwaan" ή "εμείς"). Αυτή η πολιτική απορρήτου καλύπτει όλες τις δραστηριότητες επεξεργασίας και επομένως και το αν επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα μαζί με τρίτα μέρη (συμπεριλαμβανομένης μίας θυγατρικής εταιρείας στο εξωτερικό). Η Rijk Zwaan είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από ή για λογαριασμό της Rijk Zwaan. 

Σε αυτή τη δήλωση εξηγούμε την πολιτική μας στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Περιγράφουμε ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε, πώς πληρούμε τις αρχές ιδιωτικότητας και τα δικαιώματα του προσώπου στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα.  

Αυτή η δήλωση σχετίζεται με πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε από τους επιχειρηματικούς εταίρους και τα άτομα με τα οποία γίνεται η επικοινωνία, από τους επισκέπτες της Rijk Zwaan, τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, τους προμηθευτές, τους υποψήφιους για θέση εργασίας και άλλων συσχετιζόμενων με την Rijk Zwaan. 

Η Rijk Zwaan χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα για τους παρακάτω λόγους:

1. Επικοινωνία. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για παράδειγμα για ερωτήσεις σχετικά με ένα προϊόν ή υπηρεσία. Επιπλέον, για να σας πληροφορήσουμε σχετικά με τις υπηρεσίες μας και για να σας ενημερώνουμε για τις προωθητικές μας ενέργειες και τις προσφορές και για να σας προσκαλέσουμε σε εκδηλώσεις. Αν έχετε δείξει ενδιαφέρον στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας στέλνουμε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εταιρείων της Rijk Zwaan και των άμεσων επιχειρηματικών της εταίρων. Όπου είναι δυνατόν, προσαρμόζουμε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. 

2. Απόκτηση. Για να τραβήξουμε την προσοχή των ενδεχόμενων πελατών ως Rijk Zwaan.

3. Διεκπεραίωση σύμβασης. Αν είστε πελάτης ή προμηθευτής της Rijk Zwaan και παραγγέλνετε προϊόντα ή υπηρεσίες από την Rijk Zwaan ή από τις θυγατρικές της, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.

4. Αποδοχή νέου πελάτη. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ελέγχουμε την φερεγγυότητα των πελατών μας, των προμηθευτών και άλλων συσχετιζόμενων. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα εξωτερικό γραφείο για αυτό το λόγο.

5. Διαδικασία υποβολής αίτησης. Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για τη διαδικασία των αιτήσεων θέσης εργασίας. Για αυτό αναφερόμαστε στην ιστοσελίδα μας: www.rijkzwaancareers.com.

6. Νόμοι και κανονισμοί. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα αν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό με βάση τη νομοθεσία και τους κανονισμούς, για παράδειγμα σε περίπτωση μίας φερόμενης παράβασης των δικαιωμάτων (πνευματικής ιδιοκτησίας) των τρίτων. 

7. Εποπτεία και ασφάλεια. Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του προσωπικού μας και των πελατών μας και για να εμποδίσουμε τυχόν κλοπή, τα γραφεία της Rijk Zwaan και οι εγκαταστάσεις της είναι εξοπλισμένα με κάμερες. 

8. Φωτογραφία/ video. Η Rijk Zwaan παίρνει φωτογραφίες και φτιάχνει films για εκδηλώσεις, επισκέψεις σε προμηθευτές /  παραγωγούς και χρησιμοποιεί το οπτικό υλικό με συγκατάθεση στην ιστοσελίδα, σε φυλλάδια και σε άλλους τρόπους έκφρασης.

9. Χρήση εφαρμογών. Για συγκεκριμένες εφαρμογές της Rijk Zwaan θα χρειαστεί να εγγραφείτε και να συνδεθείτε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για αναγνώριση.

10. Τεχνικούς και στατιστικούς σκοπούς. Για να αξιολογήσουμε αν η ιστοσελίδα και οι άλλες εφαρμογές της Rijk Zwaan προσφέρουν τη βέλτιστη εμπειρία στον χρήστη. Χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα για τεχνικούς και λειτουργικούς σκοπούς των διαδικτυακών μας εφαρμογών. Με αυτή την πληροφόρηση μπορούμε να διαχειριστούμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα των διαδικτυακών μας εφαρμογών.

11. Ανάλυση marketing και έρευνα. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας καλέσουμε να συμμετάσχετε σε έρευνες, σε πάνελ πελατών και σε τεστ πάνελ. Επίσης χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για γενικές έρευνες αγοράς. 

12. Προτιμήσεις σας. Χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες και προτιμήσεις για να κάνουμε προσφορές και να σας παρέχουμε εξατομικευμένη πληροφόρηση ειδικά για τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας. 

13. Άμεσο marketing. Στέλνουμε marketing e-mails και εμπορικές ανακοινώσεις και / ή πληροφορίες σχετικά με την Rijk Zwaan. 

H Rijk Zwaan επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την παρακάτω νομική βάση: 

1. Εκτέλεση σύμβασης. Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για να σας προσθέσουμε σε μία σύμβαση ή για να εκτελέσουμε μία σύμβαση. 

2. Έννομο συμφέρον. Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με το έννομο συμφέρον, για παράδειγμα στέλνοντας μηνύματα marketing στους εταίρους μας.  

3. Νομική υποχρέωση. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα αν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό με βάση τη νομοθεσία και τους κανονισμούς.

4. Συγκατάθεση. Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα αν κάποιο πρόσωπο έχει δώσει συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων για συγκεκριμένους σκοπούς. Μπορείτε να ανακαλέσετε αυτή τη συγκατάθεση οποιαδήποτε στιγμή. 

Μοιράζεται η Rijk Zwaan τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους;

Ναι, η Rijk Zwaan χρησιμοποιεί επεξεργαστές τρίτων για την επεξεργασία δραστηριοτήτων, όπως φιλοξενία ιστοσελίδας, μεταφράσεις και άλλες υπηρεσίες. Η Rijk Zwaan και οι θυγατρικές της εταιρείες λειτουργούν παγκοσμιώς και μοιράζονται προσωπικά δεδομένα αν αυτό είναι απαραίτητο για να σας παρέχουν την πληροφόρηση που αναφέρθηκε παραπάνω, προϊόντα και υπηρεσίες. Πάντα το κάνουμε αυτό προσεκτικά και για αυτό παίρνουμε τα απαιτούμενα οργανωτικά, τεχνικά και τα προβλεπόμενα απο τη σύμβαση μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι προστατευμένα. Αν αυτό απαιτείται από τον νόμο, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τις σχετικές αρχές. 

Για πόσο διάστημα αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα;

Η Rijk Zwaan δεν αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα για περισσότερο χρονικό διάστημα από όσο είναι αυστηρά απαραίτητο. Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για να πετύχουμε τους σκοπούς που περιγράφηκαν παραπάνω για τους οποίους συλλέγονται τα δεδομένα. Αν θέλετε να μάθετε τον σκοπό και τη περίοδο διατήρησης για ένα συγκεκριμένο προσωπικό δεδομένο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. 

Πώς η Rijk Zwaan προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Rijk Zwaan έχει πάρει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα κατά της απώλειας ή της μη-εξουσιοδοτημένης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Για τον σκοπό αυτό, η Rijk Zwaan χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων ασφαλείς διακομιστές, περιοδική εκτέλεση επικαιροποίησης λογισμικού, προγράμματα προστασίας και κρυπτογράφησης καθώς και φυσική προστασία των τοποθεσιών όπου αποθηκεύονται αυτά τα δεδομένα.    

Δικαιώματα του προσώπου στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων:

Σύμφωνα με τον «Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων» (GDPR) τα πρόσωπα έχουν διάφορα δικαιώματα:

  • Δικαίωμα σε πληροφόρηση και πρόσβαση: Μπορείτε να ζητήσετε μια επισκόπηση των προσωπικών σας δεδομένων που επεξεργαζόμαστε.
  • Διόρθωση: Αν πιστεύετε ότι έχουμε λάθος πληροφορίες σχετικά με εσάς, θα τις προσαρμόσουμε. 
  • Δικαίωμα παραγραφής: Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε. Είναι πιθανόν να χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για άλλους σκοπούς (για παράδειγμα για τη διαχείρισή μας και για νομικές υποχρεώσεις) και θα εξακολουθούμε να επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα. 
  • Περιορισμός: Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων αν νομίζετε ότι τα επεξεργαζόμαστε με λάθος τρόπο.
  • Ένσταση: Αν έχετε αντίρρηση στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα τερματίσουμε αυτή την δραστηριότητα επεξεργασίας το συντομότερο δυνατόν. 
  • Δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων: Αν επιθυμείτε να διαβιβάσετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάποιον τρίτο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Απόσυρση συγκατάθεσης: Η δοθείσα από εσάς συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να αποσυρθεί οποιαδήποτε στιγμή. 

Θέλετε να κάνετε χρήση κάποιου από τα δικαιώματά σας; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του info@rijkzwaan.nl. Μετά τη λήψη του αιτήματός σας, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σύνδεσμοι σε ιστοσελίδες τρίτων περιλαμβάνονται σε διάφορες ιστοσελίδες της Rijk Zwaan. Αυτή η πολιτική απορρήτου δεν εφαρμόζεται σε αυτές τις ιστοσελίδες τρίτων. Η Rijk Zwaan δεν είναι υπεύθυνη για αυτές τις ιστοσελίδες ή για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από αυτές τις ιστοσελίδες τρίτων.

Ερωτήσεις

Σε περίπτωση που έχετε απορίες σχετικά με αυτή την πολιτική απορρήτου ή με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του info@rijkzwaan.nl.

Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε μία καταγγελία στην εποπτική αρχή. Στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων στην Ολλανδία. 

 

 

Μπορούμε να αλλάξουμε αυτή την πολιτική απορρήτου οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον. 

Αυτή η πολιτική απορρήτου άλλαξε τελευταία φορά στις 30 Ιανουαρίου 2019.