27 Ιουνίου 2019

Lettuce Event Greece 2019

Η Rijk Zwaan Hellas διοργάνωσε για δεύτερη φορά μετά τα Ίρια Αργολίδος το Νοέμβριο του 2016 το Lettuce Event. Η εκδήλωση έγινε στις 11 και 12 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του Βεζύρογλου Αντώνη στον Σχοινά Ημαθείας. 

Υποδεχτήκαμε ένα μεγάλο αριθμό από παραγωγούς, εξαγωγικές εταιρείες, υπεύθυνους γεωπονικών καταστημάτων, αντιπροσώπους μεγάλων αλυσίδων σουπερμαρκετ καθώς και υπεύθυνους των μεγαλύτερων εργοστασίων κομμένης σαλάτας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η εκδήλωση εκτός από ενημερωτικό είχε και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Γνωστός σεφ παρασκεύαζε σαλάτες με τα προϊόντα μας σαν κύρια συστατικά. 

Οι συνάδελφοι Pedro Antonio Briones Canto (Crop Co-ordinator Lettuce), Juan Bautista Paches Giner (Breeder Lettuce) και Veysel Berk (Co-ordinator Breeding Trials) παρευρέθησαν επίσης στην εκδήλωση. Οι παρουσιάσεις τους σχετικά με τις τάσεις των καταναλωτών στην Ευρώπη και τις καινοτομίες στις ποικιλίες της Rijk Zwaan κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Καινοτομίες

Το ότι είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τόσους πολλούς επισκέπτες σχετικά με τις ποικιλίες μας μαρουλιών, αντιδιού, baby σπανακιού και ρόκας, ήταν μία επιτυχία για εμάς. Οι ποικιλίες με τις καινοτομίες Crystal, Knox και Robin έκαναν μεγάλη εντύπωση. Οι επισκέπτες  εντυπωσιάστηκαν από τις νέες ποικιλίες σαλάτας 41-155 RZ, 41-131 RZ, 81-267 RZ, Signas RZ, Lalique RZ και από τη νέα ρόκα Sparkle RZ.

Ο τοπικός τύπος κάλυψε την εκδήλωση. Ήταν μεγάλη χαρά για μας να οργανώσουμε το Lettuce Event Greece 2019.