13 Ιανουαρίου 2021

Όλη η γκάμα Sweet Palermo® έλαβε το βραβείο ‘Taste of the Year 2021’

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι Ισπανοί καταναλωτές βράβευσαν την Sweet Palermo, την εξαιρετικής ποιότητας πιπεριά της Rijk Zwaan, με την επίσημη σφραγίδα έγκρισης 'Taste of the Year'. Αφού παρουσιάσαμε μόνο την κόκκινη ποικιλία Sweet Palermo ως υποψήφια για το βραβείο το 2020, το 2021 υποβάλαμε ολόκληρη την γκάμα μας: τα χρώματα κόκκινο, κίτρινο και σοκολατί.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι και τα τρία χρώματα ήταν επιτυχημένα και μπορούν τώρα να εμφανίσουν την ετικέτα «Taste of the Year 2021», η οποία απονέμεται στα προϊόντα που ξεχωρίζουν στα ράφια χάρη στη μοναδική και ελκυστική γεύση τους. Το αποτέλεσμα καθορίστηκε από μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή καταναλωτών, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα της Sweet Palermo σε σύγκριση με άλλες ποικιλίες.

Η "Taste of the Year" είναι η μόνη σφραγίδα έγκρισης που βασίζεται αποκλειστικά στην ποιότητα της γεύσης ενός προϊόντος, κατόπιν δοκιμής από τους καταναλωτές. Η Global Quality Group συντονίζει την απονομή αυτών των ετικετών για περισσότερα από 13 χρόνια στην Ισπανία και για 20 χρόνια αλλού στην Ευρώπη.

Οι καταναλωτές προτιμούν την Sweet Palermo

Μία αισθητηριακή μελέτη στην κατηγορία της πιπεριάς, που πραγματοποιήθηκε από την ALS Global Iberia, αποκάλυψε εξαιρετική συνολική ικανοποίηση σχετικά με την Sweet Palermo. Αυτή η αναγνώριση είναι ιδιαίτερα πολύτιμη καθώς η ΑLS Global Iberia  είναι ένα ανεξάρτητο εργαστήριο ανάλυσης αισθητήρων που συνεργάζεται με μία ομάδα 80 Ισπανών καταναλωτών που αγοράζουν και καταναλώνουν τακτικά πιπεριές. 

Η αξιολόγηση περιελάμβανε την γεύση, την εμφάνιση, το άρωμα και την υφή ολόκληρης της σειράς Sweet Palermo στα χρώματα κόκκινο, κίτρινο και σοκολατί. Τα αποτελέσματα της αισθητηριακής μελέτης αποκάλυψαν εξαιρετικές βαθμολογίες όσον αφορά τις καταναλωτικές προτιμήσεις και την αποδοχή της Sweet Palermo.

“Αυτή η νέα αναγνώριση είναι σημαντική για το brand Sweet Palermo καθώς επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών τόσο στο brand όσο και στα χαρακτηριστικά της γεύσης και της ποιότητας της γκάμας μας” λέει ο  Javier García Rigol, Chain Specialist at Rijk Zwaan Ibérica.

The Sweet Experience

Η Sweet Palermo είναι πολύ γλυκιά πιπεριά με λεπτή επιδερμίδα και σχεδόν καθόλου σπόρους στο εσωτερικό, ενώ είναι εξαιρετικά εύλικτη και πολύ πλούσια σε βιταμίνη C. Αυτά τα χαρακτηριστικά την έχουν καταστήσει ως αγαπημένη των καταναλωτών όπως επιβεβαιώνεται από το βραβείο ‘Taste of the Year 2021’. Ολόκληρη η γκάμα Sweet Palermo είναι διαθέσιμη όλο τον χρόνο.

Προσθέτοντας ένα νέο βραβείο στην λίστα της Sweet Palermo 


2012: Best Sweet Pepper in the Netherlands, award in Foodlog’s New Fresh category

2015: Product of the Year 2015 in Fresh Market category, Poland

2018: FICA Summer Event, Netherlands – recipe for red Sweet Palermo with chocolate

2020: Taste of the Year 2020, Spain

2020: Superior Taste Awards including three stars for the yellow version, International Taste Institute (recognition by the world’s most prestigious chefs), Belgium

2021: Taste of the Year 2021 for entire Sweet Palermo range, Spain

Για να ανακαλύψετε τα #TheSweetColours, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.sweetpalermo.com

Επιλέξτε το χρώμα σας, απολαύστε τη γεύση!