29 Οκτωβρίου 2018

Το Snack Lettuce © κερδίζει το Βραβείο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στην Fruit Attraction

Το Snack Lettuce ©, μία καινοτομία στην κατηγορία του μαρουλιού, κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Φρέσκου Προϊόντος στην Fruit Attraction 2018. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου στη Μαδρίτη.

Η κατανάλωση σνακς, ωμών και φρέσκων προϊόντων οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας είναι τάση των ημερών μας. Κατά της διάρκεια της Fruit Attraction, η Rijk Zwaan παρουσίασε ένα νέο σενάριο ευκολίας που ονομάζεται Snack Lettuce.

Αναπτύξαμε αυτό το μαρούλι μεγέθους σνακ ειδικό για ζεστά γεύματα: το μαρούλι διατηρεί την τραγανή υφή. Το φύλλο έχει ένα μοναδικό σχήμα κουταλιού και είναι γευστικό και γλυκό. Η καλή γεύση του και το ιδιαίτερο σχήμα του φύλλου του προσφέρουν νέες λύσεις και δυνατότητες στη σύγχρονη μαγειρική. Ένα επιπρόσθετο πλεονέκτημα του Snack Lettuce είναι η μείωση του πλαστικού καθώς το φύλλο χρησιμοποιείται σαν βρώσιμο κουτάλι.

Eat the spoon

Κατά τη διάρκεια της Fruit Attraction, οι συνεργάτες του Snack Lettuce παρουσίασαν μία διαφημιστική καμπάνια με το σλόγκαν  'The best of your dishes ... the spoon' ("Το καλύτερο των πιάτων σας...το κουτάλι"). Οργανώσαμε πολλές δοκιμές και η blogger Verónica Sánchez (#OhMamyBlue) και ο τραγουδιστής Xuxo Jones παρουσίασαν το γευστικό μαρούλι. Κατά τη διάρκεια της οργάνωσης το μαρούλι έγινε ... #eatthespoon. Το Snack Lettuce έχει αναπτυχθεί σε στενή συνεργασία με εμπορικές επιχειρήσεις όπως οι El Dulze, Jimbo Fresh, Fruca και Comfresh.

Lettuce wrap

Μια καινούρια ιδέα φέτος ήταν επίσης και το 100% μαρούλι για περιτύλιγμα μικρών γευμάτων. Μία υγιεινή λύση για κατανάλωση ενώ βρίσκεστε στον δρόμο: μαρούλι γεμισμένο με τόνο, κοτόπουλο, χούμους από λάχανο ή τυρί.  

Πιο καινοτόμα σνακ και λαχανικά για τη σαλάτα

Άλλα καινοτόμα σενάρια που η Rijk Zwaan παρουσίασε στην Fruit Attraction είναι τα MyCubies, Cabbisi και Elfy. Τα MyCubies σνακ αγγούρια, τα παρουσιάσαμε σε μία νέα συσκευασία με τρία κομμάτια στη σακούλα. Το Cabbisi, είναι το νεό μίνι pointed λάχανο, που παρουσιάσαμε σαν εναλλακτικό κύριο συστατικό για σαλάτες.Το Elfy είναι ένα τραγανό μίνι σέλερι που μπορεί εύκολα να καταναλωθεί σαν σνακ χάρη στο μικρό μέγεθός του. 

Snack lettuce Eat the spoon