16 Ιουλίου 2021

Ιούλιος 2021: Meeting γεωπόνων και crop specialists της εταιρείας Rijk Zwaan Hellas

Καθώς στις 30 Ιουνίου έκλεισε άλλο ένα οικονομικό έτος για την εταιρεία μας με πολύ καλά αποτελέσματα για ακόμη μια φορά, πραγματοποιήθηκε στην Αμαλιάδα και στα Καλάβρυτα από τις 12 έως τις 15 Ιουλίου ένα από τα meetings των γεωπόνων και των crop specialists της εταιρείας μας. Το συγκεκριμένο είχε την ιδιαιτερότητα ότι έγινε μετά από 2 χρόνια δια ζώσης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά στο ενδιάμεσο γίνονταν τακτικά διαδικτυακά meetings. Έτσι η ανάγκη για να βρεθούν όλοι οι συνάδελφοι από κοντά ήταν μεγαλύτερη γιατί σίγουρα η προσωπική επαφή δε μπορεί να αντικατασταθεί από την τεχνολογία.

Αγορά και νέα υβρίδια

Οι συζητήσεις για τα νέα υβρίδια, τις νέες τάσεις στην αγορά και τη θέση της εταιρείας στην αγορά, μονοπώλησαν τη συνάντηση. Η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των γεωπόνων μας από όλη την Ελλάδα ήταν πολύ εποικοδομητική.

Επισκέψεις σε καλλιέργειες

Από μία τέτοια συνάντηση δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι επισκέψεις σε καλλιέργειες iceberg, μαρουλιών, σπανακιού, καρπουζιού και τομάτας στην Πελοπόννησο. Οι παραγωγοί και πελάτες μας αντάλλαξαν απόψεις με τους ειδικούς μας και εξέφρασαν απορίες και σκέψεις.

Μια ξεχωριστή εμπειρία

Παράλληλα με τις συζητήσεις και τις επισκέψεις σε καλλιέργειες, επισκεφτήκαμε σαν ομάδα το Αστεροσκοπείο Χελμού που βρίσκεται στην κορυφή του ομώνυμου όρους σε υψόμετρο 2.340 μέτρων καθώς και τη λίμνη Δόξα στην Αρχαία Φενεό Κορινθίας. Αποδείξαμε για άλλη μια φορά πώς ένα επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να συνδυαστεί με ξεχωριστές εμπειρίες στις ομορφιές της χώρας μας.