07 Φεβρουαρίου 2018

Η Rijk Zwaan κέρδισε το βραβείο "Καλύτερος Εργοδότης 2017/2018"

«Η σποροπαραγωγική εταιρεία Rijk Zwaan που έχει έδρα την Ολλανδία κέρδισε το βραβείο «Καλύτερος Εργοδότης 2018» στην κατηγορία Παραγωγή & Βιομηχανία». Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βραβείου της έρευνας που οργανώθηκε στην Ολλανδία και αφορά τη μέγιστη ικανοποίηση των εργαζομένων.

Η Rijk Zwaan είναι ένας οργανισμός με προσανατολισμό στον άνθρωπο και έχει σαν πρωταρχικό στόχο να προσφέρει στους εργαζομένους μία ευχάριστη και μακρόχρονη εργασία με καλές συνθήκες. «Όλοι οι συνάδελφοι παγκοσμίως τοποθετούνται στο κέντρο του οργανισμού μας», λέει ο διευθύνων σύμβουλος Ben Tax. «Τους παρέχουμε πολλή ελευθερία και υπευθυνότητα. Είναι όλοι προσεκτικά επιλεγμένοι και διακατέχονται από πνεύμα υψηλής αφοσίωσης και ενθουσιασμού, ανεξαρτήτως σε ποια θυγατρική της Rijk Zwaan ανήκουν. Είναι ο μόνος τρόπος να συνεισφέρουμε πραγματικά στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα».

Μακρόχρονη εργασία

Στη γραμμή της προσανατολισμένης στον άνθρωπο προσέγγισης, η Rijk Zwaan συνειδητά εστιάζει στην «εργασία εφ’ όρου ζωής». «Είμαστε πεπεισμένοι ότι η μακρόχρονη απασχόληση είναι ωφέλιμη τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για τον εργοδότη» , λέει ο Ben Tax. «Γι΄αυτό προσφέρουμε ένα μόνιμο συμβόλαιο απασχόλησης από την αρχή». Μέσα στον διεθνή οργανισμό, δίνεται στους εργαζόμενους αρκετός χώρος για πρόοδο και εξέλιξη. Η εταιρεία προσφέρει ποικίλα προγράμματα δεξιοτήτων και έχει τη δική της Ακαδημία Rijk Zwaan.  

Έρευνα ικανοποίησης εργαζομένων

Η εκδήλωση απονομής βραβείων οργανώνεται από την Effectory, έναν φορέα στον τομέα της ικανοποίησης εργαζομένων. Ετησίως, παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη λίστα των καλύτερων εργοδοτών στην Ολλανδία βασισμένη στην αξιολόγηση πάνω από 200.000 εργαζομένων. «Η απόκτηση αυτού του βραβείου είναι μία επιβράβευση για όλους τους εργαζόμενους. Η ευχάριστη εταιρική κουλτούρα, η ικανοποίηση από την εργασία και η εσωτερική συνεργασία είναι η προσπάθεια όλων των εργαζομένων από κοινού», καταλήγει ο Ben Tax.

Δείτε στο www.rijkzwaancareers.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Rijk Zwaan.