24 Απριλίου 2019

Η Rijk Zwaan εμπνέει τους καταναλωτές με επιλογή νέων χρωμάτων

Συνδυασμοί νέων χρωμάτων σε βιτρίνες φρέσκων προϊόντων μπορούν να δελεάσουν τους καταναλωτές να επιλέγουν την υγιεινή επιλογή πολύ συχνότερα. Έτσι η εταιρεία παραγωγής υβριδίων λαχανικών Rijk Zwaan προωθεί πολύχρωμες καινοτομίες: υπό τη επωνυμία Sweet Palermo® όπως και σε σνακ τομάτες και κολράμπι.

Συνεισφορά στη διαφοροποίηση

Το χρώμα είναι κάτι που λαμβάνει σημαντικά υπόψη της η Rijk Zwaan στη γενετική νέων υβριδίων. Οι παραγωγοί και τα καταστήματα ενδιαφέρονται για νέα χρώματα επειδή αυτά συνεισφέρουν στη διαφοροποίηση της κατηγορίας φρέσκων προϊόντων. Νέα και ελκυστικά χρώματα δίνουν τη δυνατότητα σε συνεργάτες στην αλυσίδα να προσφέρουν υψηλής ποιότητας προϊόντα που εμπνέουν τους καταναλωτές και τους παρασύρουν να τα αγοράσουν. 

Χρωματίζοντας την καμπάνια του έτους

Οι πορτοκαλί και σοκολατί πιπεριές της σειράς Sweet Palermo είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα προϊόντος που αναπτύχθηκε σε απάντηση της αγοραστικής ζήτησης. Η Marketing Specialist Heleen van Rijn-Wassenaar μας λέει: «Οι συνδυασμοί νέων χρωμάτων θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την γκάμα μας με τις γλυκιές πιπεριές. Η γεύση όπως και το σχήμα της κόκκινης Palermo RZ είναι εξαιρετική, και αυτό έχει βάλει τον πήχη ψηλά και για τα άλλα χρώματα. Αλλά συνεχίζοντας για τις κίτρινες πιπεριές, μπορούμε να παρουσιάσουμε με περηφάνεια μία πορτοκαλί και "σοκολατί" εκδοχή». Αυτά τα τέσσερα χρώματα – κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί και καφέ – μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς με την επωνυμία Sweet Palermo. «Για να εμπνεύσουμε τους συνεργάτες μας, προσφέρουμε νέες εκδοχές συσκευασίας και ιδέες για συνδυασμούς. Πριν το καλοκαίρι, θα λανσάρουμε μία καμπάνια που θα λέγεται  ‘Χρωματίζοντας το Έτος’ για να ενισχύσουμε την παρουσίαση αυτών των χρωμάτων», εξηγεί η Van Rijn. 

Κίτρινες, ροζ και πράσινες τομάτες

Πέρα από τα διάφορα χρώματα στις πιπεριές, η Rijk Zwaan προσφέρει παρτίδες με ποικιλία στα χρώματα της τομάτας. Ο Marketing Specialist Johan Vis μας λέει: «Έχουμε απολαυστικές κίτρινες, ροζ, πορτοκαλί ακόμα και πράσινες τομάτες. Κάποιες από αυτές είναι ήδη διαθέσιμες για τους παραγωγούς, όπως η νέα ροζ τομάτα cherry 72-005 RZ και οι πολύ γνωστές: κίτρινη Maggino RZ και οι πορτοκαλί Operino RZ και Farbini RZ. Άλλες πολύχρωμες καινοτομίες είναι ακόμα σε φάση ελέγχου. Οι παραγωγοί μπορούν να έρθουν στα αποδεικτικά κέντρα της Rijk Zwaan για να δουν οι ίδιοι και να δοκιμάσουν αυτές τις νέες τομάτες, όπως και τις καινούριες μας πιπεριές».  Οι συνεργάτες της Rijk Zwaan είναι ευπρόσδεκτοι στο Trial Center Tomato στο Kwintsheul (Ολλανδία) και στο demo στο Leamington (Καναδά).

Violet & Luca

Το χρώμα είναι που κάνει τη διαφορά στην καινοτομία Violet & Luca επίσης. Αυτός ο νέος συνδυασμός μωβ και άσπρου κολράμπι μπορεί να απευθυνθεί σε μία τελείως νέα αγορά, σύμφωνα με τον Marketing Specialist και φαν του κολράμπι Michael Sempf: «Το κολράμπι το βρίσκουμε κατά κύριο λόγο στην αγορά της Γερμανίας, αλλά έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί και πέρα από αυτή την αγορά. Στην τελική, είναι ένας υγιεινός και πολυχρηστικός τύπος λάχανου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε παραδοσιακή όσο και σε ανατολίτικη κουζίνα και είναι επίσης ένα νοστιμότατο σνακ. Η ιδέα Violet & Luca ξεχωρίζει τόσο σε χρώμα όσο και σε γεύση. Το μωβ Violet έχει έντονη γεύση, ενώ το άσπρο Luca είναι πιο διακριτικό. Με αυτό το ελκυστικό ντουέτο ελπίζουμε να εμπνεύσουμε την αγορά να κερδίσει περισσότερα από το κολράμπι». Έτσι μοιραζόμαστε ένα υγιές μέλλον.