17 Ιανουαρίου 2022

Η παλέτα με τα χρωματιστά λαχανικά της Rijk Zwaan στο προσκήνιο

Τα χρωματιστά λαχανικά τραβάνε την προσοχή και οδηγούν τους ανθρώπους προς τα ράφια των σουπερμάρκετ. H σποροπαραγωγική εταιρεία λαχανικών Rijk Zwaan τονίζει τη χρωματιστή της παλέτα από λαμπερά, υγιεινά και συναρπαστικά λαχανικά και ενθαρρύνει τα καταστήματα λιανικής, τους εμπόρους και άλλους συνεργάτες στην αλυσίδα να βάλουν περισσότερο χρώμα στην κατηγορία των φρέσκων προϊόντων. Επικοινωνήστε μαζί μας κατά τη διάρκεια των διεθνών εκδηλώσεών μας αυτόν τον Φεβρουάριο. Επισκεφτείτε μας αυτοπροσώπως ή συνδεθείτε μαζί μας online μέσω studio meetings για να μάθετε περισσότερα.

Χρωματιστά προϊόντα

Τα προϊόντα μας είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς, στους πελάτες μας και στον τελικό καταναλωτή. «Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα μωβ ‘Lavender’ κουνουπίδι ή σε ένα mix από χρωματιστά σνακ λαχανικά; Και έχετε δει τις Sweet Palermo πιπεριές μας με τα εντυπωσιακά χρώματά τους, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, ακόμα και σοκολατί;» ρωτάει ο Jan Doldersum, Manager Chain & Retail στην Rijk Zwaan. Τα χρωματιστά λαχανικά τραβάνε την προσοχή και δελεάζουν τους ανθρώπους να τα δοκιμάσουν. Όταν μιλάμε για χρώματα, τα μαρούλια προσφέρουν επίσης καινοτόμες ευκαιρίες. Ο Doldersum προσθέτει: «Το καινούριο μας Salatrio προσφέρει στους καταναλωτές ένα ελκυστικό μπουκέτο με μαρούλια με διαφορετικά χρώματα και σχήματα φύλλων.» 

 

Rijk Zwaan’s palette of colourful vegetables is in the spotlight

Χρωματιστές συνεργασίες

Οι καταναλωτές μπορούν να έχουν μεγάλες προσδοκίες για διαθεσιμότητα όλο τον χρόνο από φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Η συνεργασία μεταξύ παραγωγών, καταστημάτων λιανικής και άλλων συνεργατών της αλυσίδας διασφαλίζει μία γκάμα ελκυστικών φρούτων και λαχανικών με συνεχή υψηλή ποιότητα. « Σαν εταιρεία παραγωγής σπόρων λαχανικών, στόχος μας είναι όχι μόνο να φέρουμε καινοτόμες ποικιλίες λαχανικών στην αγορά, αλλά επίσης να αναπτύξουμε ισχυρές σχέσεις συνεργασίας με άλλους στην αλυσίδα και να αποτελέσουμε συνεργάτη για την παροχή λύσεων και την ανάπτυξη κατηγοριών», εξηγεί ο Doldersum. Ενθαρρύνουμε σχέσεις συνεργασίας με τους συνεργάτες μας που μοιράζονται τις αξίες και τις φιλοδοξίες μας ακολουθώντας το μότο μας ‘Share a healthy future.’

 

Κοινωνία και άνθρωποι με διάφορα χρώματα

Οι άνθρωποί μας έρχονται από διαφορετικές χώρες, τμήματα και κουλτούρες, αλλά τους συνδέει η επιθυμία να αυξηθεί η κατανάλωση λαχανικών. Όλοι νοιαζόμαστε για έναν βιώσιμο κόσμο καθώς και για τους ανθρώπους πάνω σε αυτόν. Η ανάπτυξη ελκυστικών και καινοτόμων λαχανικών για όλους τους καταναλωτές ανά τον κόσμο, είναι η δουλειά μας. Με τα λαχανικά με μεγαλύτερη διατηρησιμότητα μειώνουμε τη σπατάλη τροφίμων και δίνουμε τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να μειώσουν τις συσκευασίες όπου είναι δυνατόν. «Δεσμευόμαστε για ένα λαμπρότερο, βιώσιμο μέλλον για τον κόσμο μας και τους ανθρώπους σε αυτόν», καταλήγει ο Doldersum

 

Οι εκδηλώσεις της Rijk Zwaan τον Φεβρουάριο

Θα παρουσιάσουμε μία χρωματιστή παλέτα από λαμπερά, υγιεινά και συναρπαστικά λαχανικά κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της Rijk Zwaan αυτόν τον Φεβρουάριο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας - είτε προσωπικά είτε online μέσω studio meetings - για το High Tech Hydroponic Demo στην Fijnaart (Εβδομάδες 5 και 6), για studio meetings ζωντανά από το Retail Center μας στο Βερολίνο (Εβδομάδα 6) και για το Open-field Demo και Hydroponic Demo για Mid Tech στην Ισπανία (Εβδομάδα 7).

 

Rijk Zwaan’s palette of colourful vegetables is in the spotlight
Rijk Zwaan’s palette of colourful vegetables is in the spotlight