01 Οκτωβρίου 2019

Επίσκεψη Ελλήνων συνεργατών στην Ολλανδία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 3ήμερη επίσκεψη στην Ολλανδία των εκπροσώπων των σημαντικότερων εργοστασίων στα κατεψυγμένα βιομηχανικά σπανάκια στην Ελλάδα. Οι υπεύθυνοι των εταιρειών Μπαρμπα Στάθης, Alterra και Hellas Frost εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τη ξενάγηση των γεωπόνων της Rijk Zwaan και επέστρεψαν με νέες γνώσεις και εμπειρίες που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πιο συγκεκριμένα επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του βιομηχανικού κολοσσού Ardo και στη συνέχεια επισκέφτηκαν καλλιέργειες σπανακιού. Επιπλέον, έγινε επίδειξη συγκομιδής στον αγρό για τους Έλληνες επισκέπτες από τους ανθρώπους της Ardo. 
Κατά τη διάρκεια παραμονής στην Ολλανδία οι εκπρόσωποι των εργοστασίων είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της Rijk Zwaan στο Fijnaart και στο De Lier. Εκεί ενημερώθηκαν και είδαν τους τομείς έρευνας και βιοτεχνολογίας, καθώς και το Seeds Quality Center της Rijk Zwaan.
Από το πρόγραμμα δε θα μπορούσε να λείπει το Demo Field της Rijk Zwaan στο Fijnaart, όπου παρατήρησαν εμπορικές και νέες ποικιλίες της εταιρείας. 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι επισκέπτες σε ξενάγηση στον αγρό επιλογής ποικιλιών της Rijk Zwaan, όπου εκεί παρουσιάστηκε το νέο γενετικό υλικό στα σπανάκια. Οι νέες ποικιλίες έδειξαν πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και θα είναι διαθέσιμες για δοκιμές τα επόμενα χρόνια.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας στη βιομηχανία που συμμετέχουν στα ενημερωτικά ταξίδια που διοργανώνουμε και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους στις ανάγκες και τις προκλήσεις του μέλλοντος.