27 Μαΐου 2016

Επίσημα εγκαίνια της εταιρείας Rijk Zwaan Hellas

Την Παρασκευή, 27 Μαίου, η Rijk Zwaan Hellas γιόρτασε τα επίσημα εγκαίνιά της με πάνω από 150 καλεσμένους, παραγωγούς, ιδιοκτήτες γεωπονικών καταστημάτων, εταιρίες εξαγωγών και συναδέλφους από την Ελλάδα και την Ολλανδία.

Γνωριμία με τις εγκαταστάσεις της Rijk Zwaan Hellas παρουσία σημαντικών φορέων

Μετά τον αγιασμό από τον Αρχιμανδρίτη και το καλωσόρισμα από τους κυρίους Λάβδα Χρήστο και Τσιατούρα Διαμαντή, Διευθύνοντες συμβούλους της εταιρείας, ο κ. Ben Tax, Managing Director του Rijk Zwaan Group, μίλησε για το μέλλον του Rijk Zwaan στην Ελλάδα και ο κ. Jan Omvlee, Export Director, για το ιστορικό της συνεργασίας του ομίλου με τη χώρα μας. Ακολούθως, η κα Siwarde Sap, Εμπορικός και Οικονομικός Ακόλουθος της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα και ο κ. Φραγκούλης Μανώλης, αντιδήμαρχος Ιεράπετρας, τόνισαν τη σημασία που έχει η ίδρυση αυτής της θυγατρικής για την Ιεράπετρα και γενικά για τον αγροτικό κόσμο της Έλλαδας. 

Τα εγκαίνια έγιναν στην Ιεράπετρα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και στον πειραματικό σταθμό. Η Rijk Zwaan Hellas είναι η 32η θυγατρική του Rijk Zwaan, ενός ολλανδικού σποροπαραγωγικού οίκου με 2500 εργαζομένους παγκοσμίως.