Η ιστορία για τα SN!BS στην Ινδία

‘SN!BS ένα μικρό βήμα για μία πιο υγιεινή διατροφή στην Ινδία’

SN!BS

Τα σνακ λαχανικά είναι κάτι εντελώς καινούριο γι'αυτούς, αλλά οι καταναλωτές στην Ινδία βλέπουν τα σνακ λαχανικά SN!BS ελκυστικά, πολύχρωμα και υγιεινά. Στην αρχή της χρονιάς, η αλυσίδα πολυκαταστημάτων SPAR παρουσίασε το brand της εταιρείας παραγωγής σπόρων λαχανικών Rijk Zwaan σε 4 από τα καταστήματα της στην Μανγκαλόρ - με άμεση επιτυχία. Τα SN!BS μπορούν να συνεισφέρουν σε ένα πιο υγιές μέλλον για τους καταναλωτές σύμφωνα με τον Venkatareddy TG, Business Head Fruit & Vegetables στο SPAR India.

SN!BS India

Spar India

Η Spar India είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων με 24 καταστήματα σε 9 πόλεις. Είναι το αποτέλεσμα μιας στρατηγικής συνεργασίας ανάμεσα στο Landmark Group που εδρεύει στο Dubai και στην SPAR International στο Amsterdam. «Εστιάζουμε σε αποκλειστικές προσφορές και στις καλύτερες τιμές. Διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας αισθάνονται σίγουροι για την επιλογή τους, προσφέροντάς τους μία μεγάλη γκάμα προϊόντων», λέει ο Venkatareddy.

Αξιοποιώντας την τάση για σνακ SN!BS

Η SPAR πρόσθεσε το brand σνακ λαχανικών SN!BS στην γκάμα της στις αρχές του 2021. «Τα σνακ λαχανικά είναι μια αυξανόμενη τάση σε όλο τον κόσμο και η Ινδία δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι καταναλωτές προτιμούν όλο και περισσότερο σνακ αντί για γεύματα. Το brand SN!BS μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάτι διαφορετικό: εκπληκτικά, ελκυστικά, φρέσκα και υγιεινά σνακ λαχανικών. Επιπλέον, αυτά τα σνακ λαχανικών έχουν μεγαλύτερη διατηρησιμότητα, πράγμα που βοηθά στη μείωση των απορριμάτων στα καταστήματα», εξηγεί ο Venkatareddy.

Η SPAR έχει δημιουργήσει ποικίλα mix από σνακ τομάτες, σνακ πιπεριές και σνακ αγγούρια σε κόκκινους, κίτρινους, πορτοκαλί και πράσινους συνδυασμούς. «Τα σχόλια των καταναλωτών είναι πολύ θετικά. Η αντίθεση στα χρώματα είναι πολύ ελκυστική και ωθεί σε επιπλέον αγορές. Και η ειδικά σχεδιασμένη SN!BS συσκευασία βοηθάει επίσης».

 

SN!BS

Στενή συνεργασία στη διάρκεια της παρουσίασης

Ο Venkatareddy συνεργάστηκε στενά με τον Ajit Bisoi, Chain Manager στην Rijk Zwaan India, σε αυτή την παρουσίαση και εκτιμά την καλή συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής σπόρων λαχανικών. «Ο Ajit έχει πολύ εμπειρία στην κατηγορία των φρούτων και λαχανικών. Πραγματικά μας βοήθησε να καταλάβουμε την ιδέα του SN!BS, όπως τον σχεδιασμό, την θρεπτική αξία, την τοποθέτηση των προϊόντων στα SPAR. Βοήθησε επίσης στο να δίνουμε δείγματα στα καταστήματά μας ώστε να προσελκύσουμε πελάτες». 

Ο Venkatareddy είναι πεπεισμένος ότι τα σνακ λαχανικά θα είναι μία επιτυχία στην Ινδία. «Αυτή είναι μία μοναδική ιδέα που ευθυγράμμιζεται με την τάση για σνακ και υγιεινή διατροφή. Σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στο marketing, όπως την οργάνωση shows στον δρόμο και εργαζόμαστε επίσης για την συνέπεια της προσφοράς. Η Rijk Zwaan India αναζητά κατάλληλους παραγωγούς για εμάς. Αυτή η επιτυχημένη συνεργασία με την Rijk Zwaan μπορεί να είναι ένα μικρό βήμα για μία πιο υγιεινή διατροφή στην Ινδία»