Η ιστορία του Ron

«Απόλυτη ταύτιση με την αυξανόμενη τάση για υγιεινή διατροφή»

Ως παραγωγός με πολλά χρόνια εμπειρίας για την επιχείρηση Windset Farms στον Καναδά, ο Ron Moes έχει φιλοδοξία να μπορεί να παράγει τα πιο γευστικά, ανώτερης ποιότητας λαχανικά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μαζί με την Rijk Zwaan, η εταιρεία του θέλει να τοποθετήσει το μίνι αγγούρι στο χάρτη των νωπών τροφίμων σαν ένα τέλειο συστατικό για μία πιο υγιή διατροφή.

Τραγανή δαγκωνιά

«Πριν από περίπου 8 χρόνια εντοπίσαμε μία ευκαιρία στην αγορά για μικρότερου μεγέθους αγγούρι σαν σνακ. Η Rijk Zwaan μας συμβούλεψε για το τι έκριναν ως την καλύτερη ποικιλία εκείνη τη χρονική στιγμή: το Picowell RZ. Έχει ένα ελκυστικό σκούρο – πράσινο εξωτερικό χρώμα, τέλεια γεύση και χαρακτηριστική τραγανή υφή. Επιπλέον, είναι μία πολύ παραγωγική ποικιλία, πράγμα που συνεπάγεται ευτυχισμένους παραγωγούς».

Βελτιωμένες ποικιλίες

«Οποτεδήποτε κάποιος αγοράζει τα αγγούρια μας, η γεύση και η υφή πρέπει να είναι τέλεια. Προσπαθούμε να διατηρούμε το μέγεθος σταθερό, το πράσινο χρώμα και το ίσιο σχήμα. Η Rijk Zwaan μας βοηθάει παρέχοντάς μας εξειδικευμένες τεχνικές συμβουλές, όσον αφορά τις ποικιλίες του. Δεχόμαστε υποστήριξη από μία ολόκληρη ομάδα. Η ομάδα επίσης μας βοηθάει να βρούμε νέες, βελτιωμένες ποικιλίες που ταιριάζουν με τις ανάγκες μας. Ακόμα καλλιεργούμε το Picowell, αλλά έχουμε προσθέσει και το Bonwell RZ εξαιτίας της ανθεκτικότητάς του στο ωίδιο και στον ιό του πράσινου ποικιλοχλωρωτικού μωσαϊκού της αγγουριάς (CGMMV)».

Υψηλή ποιότητα

«Το μίνι αγγούρι είναι τώρα απόλυτα αποδεκτό στην αγορά μας. Οι καταναλωτές εκτιμούν το πρακτικό μέγεθός του, το οποίο ταιριάζει καλύτερα στις μικρές οικογένειες και αποφέρει λιγότερα απορρίματα. Επιπλέον, αυτό το λαχανικό ταιριάζει καταλληλότερα με την αυξανόμενη αφύπνιση των καταναλωτών για πιο υγιεινή διατροφή. Τα τελευταία λίγα χρόνια, έχουμε δει μία σταθερή αύξηση στη ζήτηση. Μαζί με την Rijk Zwaan, η πρόκλησή μας θα είναι να συνεχίσουμε να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις του κοινού για προϊόντα υψηλής ποιότητας».