Πίσω
Hydroponic culture of lettuce

Παραγωγή και βιωσιμότητα

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται ραγδαία, ασκώντας σημαντική πίεση στην παραγωγή τροφίμων. Καθώς υπάρχουν όρια στο μέγεθος της διαθέσιμης αγροτικής γης, η απόδοση ανά τετραγωνικό μέτρο πρέπει να βελτιωθεί. Για να ελαχιστοποιήσουμε τη μακροπρόθεσμη ζημιά στο έδαφος, είναι απαραίτητο να μειώσουμε τη χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων και των λιπασμάτων. Ταυτόχρονα, η ζήτηση για βιολογική παραγωγή συνεχίζει να αυξάνεται και υπάρχει αυξανόμενο καταναλωτικό ενδιαφέρον στα εποχιακά λαχανικά και στα «ντόπια» προϊόντα.

Τοπικές ποικιλίες

Συνεισφέρουμε σημαντικά στη βελτίωση της βιωσιμότητας της παραγωγής λαχανικών, αναπτύσσοντας τοπικές ποικιλίες και αυξάνοντας την απόδοση ανά τετραγωνικό μέτρο. Οι ανθεκτικότητες στις ασθένειες και τις επιδημίες δίνουν τη δυνατότητα στους παραγωγούς να μειώνουν τη χρήση φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων. Επίσης, παίζουμε ρόλο στην ανάπτυξη βιώσιμων τεχνικών παραγωγής καλλιέργειας και προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα από ποικιλίες για βιολογική ή υδροπονική παραγωγή.

«Οι καταναλωτές μπορούν πλέον να καλλιεργούν οι ίδιοι τα δικά τους φρέσκα μαρούλια»


Η ιστορία του Hugo